Recept med rabarber

Har ni några rabarber som vuxit upp i landet än? Här är dem på gång men för små för att skörda än, men snart så! Rabarber är bland det bästa jag vet med våren, det finns så många goda recept att testa. Rabarber är ju så gott!! Några av mina rabarberrecept har jag samlat ihop här i detta inlägget, kanske har ni testat något av recepten innan eller kanske hittar ni något nytt ni vill testa. Receptet som ligger näst längst ner i länklistan som jag gjort, det som kallas ”mjuk rabarberkaka” det är ett mycket populärt recept som delats flitigt på facebook.

Klicka på länkarna nedan för att komma till olika recept med rabarber

*

Rabarberpaj med smuldeg med kokos

Rabarberpaj med knäckigt täcke

Rabarberkaka

Rabarbermuffins med vit choklad

Mjuk rabarberkaka (ett av mina mest populära recept)

Rabarberpaj med enkel smuldeg

Rabarberkladdkaka

*

Hoppas att ni hittar något recept ni vill testa 😀

  1. Längtar också efter dom första rabarberna så man göra en paj eller baka frallor.
    Kram och tack för alla goda recept som du delar med dej av.
    Ps har tipsat många vänner din sida och dom som jag gillar den Ds

    1. Hej, Barbro. På denna nya sidan måste jag godkänna alla kommentarer innan de publiceras, under helgen har jag inte haft möjlighet att göra det men nu har jag gått igenom allt och godkänt det som inte klassas som skräppost. Ha det gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..