After Eight kladdkaka

AFTER EIGHT KLADDKAKA
Baka gärna kladdkakan dagen innan servering
*
Recept
100 g smör
12 rutor after eight (+ 18 st till topping)
2 ägg
2 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
 *
Gör så här:
Smält smör. Lägg i after eight och rör tills det smälter. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner after eight blandningen. Rör ihop övriga ingredienser. Rör ner i smeten. Grädda i smord springform Ø ca 24 cm Mitt i ugnen 175° i 18 min. 
*
Tag ut kladdkakan. Täck med 18 st after eight Grädda igen. 175° i 3 min Bred ut de smälta after eight plattorna. Låt stelna i kylen (med kanten på formen kvar) Tag fram i rumstemperatur ca 5 min innan servering. Gott till vispad grädde

 

LOADING..