Bananmuffins

Det ser ut som att mitt recept på bananmuffins fastnade kvar i gamla bloggen, tyvärr har flytten av bloggen inte fungerat precis som jag önskat och därför kommer jag att låta alla recepten i gamla bloggen finnas kvar eller länka från gamla bloggen till det aktuella receptet här i nya bloggen. Det är den lösning som jag känner gynnar er läsare bäst eftersom jag då kan arbeta mindre med överflyttat material och istället fylla på med nytt. Receptet på bananmuffins vill jag i alla fall ska finnas med här i nya bloggen för det här är ett riktigt bra recept som jag använt mig av i många år. Här kommer det:
På detta recept får ni 12 st saftiga och goda bananmuffins 😛
*
Recept
100 g smör
1 mogen banan
2 dl strösocker
3 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
*
Gör så här:
Smält smör. Mosa ihop banan och strösocker. Tillsätt ägg, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och smör.
Elvispa ihop smeten. Fördela i 12 st muffinsformar placerade i muffinsplåt.
*
 Grädda långt ner i ugnen 220° i ca 15 min
Bananmuffins gräddade i muffinsplåt. När de svalnat lite är det fint att pudra över florsocker.
Det här är det absolut bästa receptet på bananmuffins tycker jag. Ni som testat håller ni med?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..