10 bilder från Instastory

Hej alla mitt i natten! Jag sitter och skriver lite recept medan resten av familjen sover. Det funkar bra för mig för jag är en natt och kvällsmänniska och älskar dagar då man slipper bli väckt av en väckarklocka. Morgontrött med andra ord och ser mycket fram emot barnens jullov. Jag tog en liten paus från receptskrivandet nu och tänkte passa på att tipsa er om att följa mig på Instastory. Här har jag valt ut 10 bilder som har synts där under den senaste tiden.

 

Jag tycker att det är så roligt att lägga upp bilder på Instastory. Enkelt att ta kort med mobilen, bilderna blir inte jättebra att dra upp i så här stort format men i mobilen funkar dem ju fint. Dessutom behöver man inte vara jättenoga med bilderna där eftersom de försvinner efter 24 timmar.

Man kan även filma några sekunder och lägga upp. För inte så länge sedan filmade jag lite i vår matsal och visade upp för mina följare som kikade in på Instastory under det dygnet. Förvånansvärt många kikar in när jag lägger upp något. Ungefär hälften av mina följare på Instagram tittar på varje bild eller film jag lägger upp. Instastory är ju en del av Instagram. För att se det som finns på Instastory så klickar man på profilbilden på den man följer på Instagram. När något nytt publicerats så markeras profilbilden med en ring, då är det bara att klicka in och kika.

Att det är så många som kollar på det jag lägger upp på Instastory tror jag beror på att det märks att jag har kul och att jag visar en lite mer avslappnad och personlig sida där än vad jag gör i mina andra kanaler. Jag tycker verkligen att det är roligt, att ta lite kul bilder och leka med text och symboler. Ibland lägger jag även upp något som jag kallar för ”5 fakta om mig” då skriver jag lite onödig fakta om mig själv som tex. att jag gillar mörkrostat kaffe och att jag är introvert men inte blyg.

Så vill ni se fler bilder på min Instastory så in och följ mig på Instagram – @madameedithblogg

*

En stor godnattkram till er alla. Nu ska jag jobba vidare, imorgon lagar jag fläskfilé 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..