Jag gör godis

Hej, hoppas att helgen har varit bra. Vi har haft en toppenhelg trots att några i familjen haft feber under några dagar. Lite sol på näsan gör ju allt lite lättare. Jag väntar på solen idag också men den verkar inte alls vilja komma fram, håller tummarna för eftermiddagen. Igår kväll kokade jag ihop något riktigt smaskigt. Det ligger där i formen och väntar på att jag ska skära upp det.

Ett chokladigt godis är det. Mjölkchokladfudge som under natten legat i formen och stelnat i kylen. En sådan liten chokladbit till en kopp kaffe och så gärna lite sol på näsan också då, då blir det en bra dag. Jag kikar snart in här på bloggen igen och ger er receptet 😀

Nu finns recept på mjölkchokladfudge HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..