Mintgrön bil

Vi har fått ett nytt behov i familjen. Vi har länge klarat oss med en sjusitsig bil, alla har fått plats och den bilen har räckt till för det vi har velat göra. Men nu ser det annorlunda ut. Oscar har kommit, vi är nu 8 stycken i familjen. Wilma har tagit körkort och inom de närmsta åren så ska både Tilde och Fanny börja övningsköra. Som fotbollsföräldrar till två barn blir det även mycket skjutsande till träningar och matcher. Vi behövde helt enkelt en till bil. En liten okomplicerad bil. Så nu står den här utanför köksfönstret, vår nya lilla bil. Mintgrön och fin 😀

Jag ska försöka knäppa av lite fler bilder av bilen vid ett annat tillfälle. När vi hade hämtat bilen hos bilhandlaren igår så passade vi på att handla på vägen hem. Jag var så nöjd och glad över bilköpet så en liten bukett rosor liksom bara slank ner i kundvagnen, den fick följa med hem. En enkel liten bukett för att fira lite, det känns trevligt att ha på bordet i matsalen.

Har ni testat att göra mjölkchokladfudge än förresten? Min syster som kom förbi en sväng samma dag som jag skurit upp fudgen fick med sig några bitar hem. Sedan fick jag ett meddelande från henne som gjorde mig så glad 😀

Veronica gör mycket julgodis varje år och dessutom är hon utbildad konditor så det kändes extra kul att hon tyckte så mycket om mjölkchokladfudgen som jag gjorde. Kan ju tala om att den redan är slut här hemma, igår eftermiddag när jag öppnade burken som stod i kylskåpet, var det enda jag hittade lite smörpapper i botten. Det blev rykande åtgång med andra ord.

Betyget 10 bättre än så kan det knappast bli. Om ni testar berätta gärna ni också vad ni tyckte om fudgen, det skulle vara kul tycker jag.

När Veronicas sambo Anton smakat fick jag detta meddelandet. Så glad blev jag.

Nu önskar jag er alla en solig och fin dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..