4 ljusa bröd

 

Hej på er. Hoppas att ni alla mår bra. Jag har haft en otroligt långtråkig torsdag idag, hela dagen har jag väntat på att rörmokaren skulle komma. Vi ska byta några grejer på vedpannan i källaren. Väntade och väntade och klockan 16 gav jag upp och antog att han inte skulle komma. Hoppas att han kommer imorgon. Min Instastory har uppdaterats extra flitigt idag just på grund av att jag har haft tråkigt. Vem gillar att vänta liksom? Fixat lite i receptarkivet har jag gjort också. På bilden här över ser ni fantastiska brödet och på bilden under ser ni källarfranska.

Klockan 16.50 följde jag med Melwin som skulle fotograferas med sitt nya fotbollslag. Det var kul att få träffa hans nya tränare och spelarna i laget. Några kände vi igen sedan tidigare och några av barnen var nya för oss. Soligt var det men blåsigt. På bilden nedan ser ni stora vetekakor

Efter fotograferingen tog vi mintgröna lilla bilen och åkte till shoppingcentrat a6 i Jönköping. Melwin ska på disco imorgon och ville köpa något fint till det. Vi kom en timme innan de stängde så vi fick vara snabba där inne bland affärerna. En skjorta köpte han. En vårfin kortarmad skorta, det kommer bli bra till discot.

På sista bilden ser ni sirapsrutor, dem tycker jag verkligen att ni ska testa att baka. Supergoda och väldigt snygga rutor blir det. Nu ska jag packa en gympapåse och hänga upp lite tvätt. Vi ses imorgon igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..