Länk till Ediths Bästa grillsås

Här kommer ett par bilder som jag tagit idag. Precis när jag skulle göra ett blogginlägg innan så startades datorn om och började göra uppdateringar. Så typiskt, det tar ju lite tid innan det blir klart så bilderna fick jag inte ut förren nu ikväll. Detta är från förmiddagen när jag, Ludwig och Oscar var ute i det fina vädret. Blåsigt idag också men soligt. Som vanligt undersöker Oscar allt med munnen.

Har ni tänkt att grilla i helgen så måste jag få tipsa er om en supergod grillsås med soltorkade tomater (eller en röra om man hellre vill kalla den för det) Ett riktigt enkelt recept med bara 3 ingredienser. Och den är god!! Väldigt god! Recept i länken under bilden.

KLICKA HÄR så kommer ni till grillsås med soltorkade tomater

Fortsatt fin fredagskväll till er som tänkt att vara uppe en stund till, själv ska jag gå och lägga mig nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..