Håll pekfingrarna framför varumärket

Idag säger jag hej med ett par bilder på Tilde. Som jag berättade igår så är Tilde ledig från skolan denna veckan, påsklov lite i efterskott skulle man kunna kalla det. Det är några till tjejer från hennes klass som också har sitt påsklov i efterskott och idag ska de träffas för att laga tacos tillsammans. Ska du lägga upp chipsen på bloggen innan jag åker mamma? Sa Tilde och skrattade. Ja, varför inte? Då kan vi ju passa på att tipsa läsarna om den där goda tacopajen som vi brukar ha tacosalsa i. Håll för varumärket på påsarna så tar vi några bilder.

Alltså som vi skrattade när vi gjorde detta. Jag tycker inte alls att det är fel med reklam i bloggar men när bloggen börjar bli välbesökt så är det dags att arbeta med sponsrade inlägg. Företagen får alltså betala för att synas och det ska vara tydligt för läsarna att det handlar om ett betalt inlägg. Detta är inte ett betalt inlägg så därför vill vi inte skylta med varumärket. Men hur lätt är det att dölja, att stå där och se naturlig ut med pekfingrarna framför varumärket. Haha kul hade vi i alla fall.

Detta var pajen som jag menade. En nomnomnom paj som jag tycker att ni alla ska testa. KLICKA HÄR så kommer ni till receptet på tacopaj med tacosalsa Ha det gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..