ANNONS

Köttfärs med vitkål

/
köttfärs vitkål
KÖTTFÄRSRÖRA MED VITKÅL
.
Ät röran som den är eller med ris.
Även god att fylla i pitabröd eller rulla in i smördeg och grädda enligt anvisningarna på förpackningen.
.
Köttfärsröra
  • 500 g köttfärs
  • 0,5 liter strimlad vitkål (använd tex. osthyvel)
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 200 g philadelphiaost vitlök/örter
  • Sambal oelek
  • Salt och vitpeppar
  • Paprikapulver

Gör så här

  1. Fräs köttfärsen smulig. Tillsätt strimlad vitkål, hackad gul lök och tärnad paprika.
  2. Rör ner philadelphiaost när grönsakerna mjuknat. Smaka av med sambal oelek, salt och vitpeppar. Tillsätt paprikakrydda tills fin färg.
Följ länken för fler köttfärsrecept – 30 recept med köttfärs

vitkål köttfärs pitabröd

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00