ANNONS

Kulpotatis

/
kulpotatis (2)

Hej kompisar. Kul att ses ♥ Har ni ett kuljärn hemma? Om inte, spring och köp säger jag. Kuljärn är ett av mina mest användbara köksredskap här hemma.

Oftast använder jag det till att gröpa ur kärnhuset i äpple och päron. Jag delar frukten på mitten med en kniv, sedan gröper jag ur kärnhuset med kuljärnet.

Man kan också göra festlig kulpotatis med kuljärn

  1. Skala potatis av fast sort. Gröp ur potatiskulor med kuljärn.
  2. Koka potatiskulorna i 5 min.
  3. Häll av vattnet. Stek de kokta potatiskulorna i smör. Salta och peppra. Klart!

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

kulpotatisjärnet
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00