ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pressad potatis

/

Hej vänner ♥ Pressad potatis är så gott tycker jag. Att pressa potatis är inte svårt. Särskilt populärt brukar pressad potatis vara hos barn. De barn som gillar att mosa sin potatis. När potatisen är pressad är den ju liksom redan mosad och klar.

Jag kokar alltid potatisen som jag ska pressa, med skalet på. Sedan är det bara att lägga den oskalade kokta potatisen i potatispressen och trycka ihop. Potatisen pressas ut och skalet blir kvar i potatispressen.

Mycket smidigt och kräver minimal arbetsinsats. Pressad potatis passar bra att använda när man gör egen barnmat. Det passar även bra med pressad potatis till en festlig bjudrätt till både barn och vuxna. Det är även toppen när man vill göra ett klumpfritt potatismos

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

  • RECEPTSAMLING
  • FACEBOOK & INSTAGRAM 
0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00