ANNONS

Champinjonstuvning

/
champinjonstuvning (2)

CHAMPINJONSTUVNING

Ett smaskigt tips – Varma mackor med champinjonstuvning

Recept

  • Ca 250 g färska champinjoner
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • Salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Skiva champinjoner och fräs dem i en rejäl klick smör, ca 25 g. Drag kastrullen åt sidan och rör ner mjölet.
  2. Tillsätt mjölk och vispgrädde. Värm upp under omrörning tills stuvningen tjocknar. Krydda med salt och vitpeppar.
  3. Låt stuvningen vila lite innan servering så tjocknar den lite till (rör ej i stuvningen medan den vilar)

Hitta utan bilder – Lista med stuvning, såser och röror

champinjon stuvning
0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00