Champinjonstuvning

champinjonstuvning (2)

CHAMPINJONSTUVNING

Varma mackor med champinjonstuvning – KLICKA HÄR

 

Recept

  • Ca 250 g färska champinjoner
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • Salt och vitpeppar

.

Gör så här:
  1. Skiva champinjonerna och fräs dem i en rejäl klick smör, ca 25 g. Drag kastrullen åt sidan och rör ner mjölet.
  2. Tillsätt mjölk och vispgrädde.Värm upp under omrörning tills stuvningen tjocknar. Krydda med salt och vitpeppar.
  3. Låt stuvningen vila lite innan servering så tjocknar den lite till (rör ej i stuvningen medan den vilar)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..