ANNONS

Champinjonstuvning

/

champinjonstuvning (2)

CHAMPINJONSTUVNING

Varma mackor med champinjonstuvning – KLICKA HÄR

Recept

  • Ca 250 g färska champinjoner
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • Salt och vitpeppar

.

Gör så här:
  1. Skiva champinjonerna och fräs dem i en rejäl klick smör, ca 25 g. Drag kastrullen åt sidan och rör ner mjölet.
  2. Tillsätt mjölk och vispgrädde.Värm upp under omrörning tills stuvningen tjocknar. Krydda med salt och vitpeppar.
  3. Låt stuvningen vila lite innan servering så tjocknar den lite till (rör ej i stuvningen medan den vilar)
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00