Varma mackor med champinjonstuvning

varma mackor (1)

Hej! Idag blir det varma mackor med champinjonstuvning till de stora skolbarnen när de kommer hem från skolan. Det är en riktig favorit hemma hos oss. Varma mackor är perfekt att göra nu så här i mitten av Januari då plånboken börjar bli tunn. Festligt och gott för liten peng, passar ju bra till fredagsmyset också med lite tomater och gurka till.

Jag använder mitt recept på champinjonstuvning som ni hittar HÄR Den mängden är lagom till ca 8-9 st varma mackor. När champinjonstuvningen har tjocknat så fördelar jag ut stuvningen på bröden och sedan skjuts in mitt i ugnen i 225° tills fin färg. Drygt 10 min. Enkelt och gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..