ANNONS

Kassler i champinjonsås

/

Det här receptet på kassler saknas också från gamla bloggen så jag gör samma sak igen och kör in det manuellt, jag sitter ändå och jobbar här i bloggen ikväll och det är snabbt fixat!

Börja med att göra en champinjonstuvning 

Klicka här så kommer du till receptet

Champinjonstuvningen tunnas när den tillagas med kasslern och får en mer såsig konsistens

Receptet ger ca 4 port

Recept

  • 1 sats champinjonstuvning
  • 500 g kassler
  • 250 g broccoli
  • Skivade tomater
  • Riven ost

.

Gör så här:

  1. Låt champinjonstuvningen stå och tjockna en stund.
  2. Putsa och skiva kassler.
  3. Skölj och dela broccoli i bitar.
  4. Lägg kassler och broccoli i ugnsform. Häll på champinjonstuvningen och toppa med valfri mängd skivade tomater och riven ost.
  5. Tillaga mitt i ugnen 225° i ca 20 min. Servera med tex. kokt potatis
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00