ANNONS

Gräddsås

GRÄDDSÅS med ca 20% vispgrädde

Använd kyckling eller köttbuljong, gärna ekologisk

Recept

  • 2 dl vatten
  • 1,5 st buljongtärning
  • 2 dl mjölk
  • Soya
  • Ca 2 msk maizena (se bild)
  • 1 dl vispgrädde
  • Vitpeppar
Gör så här:
  1. Koka upp vatten. Lägg i buljongtärning. Rör tills buljongen löst upp sig.
  2. Häll i mjölk och soya till önskad färg. Koka upp igen. Rör ner maizena redning till lagom konsistens. Koka ca 1 minut.
  3. Häll på vispgrädde. Smaka av med vitpeppar.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00