12 recept med rabarber

Hej! Har ni några rabarber som vuxit upp i kökslandet än? Här är dem på gång men för små för att skörda, men snart så. Rabarber är bland det bästa jag vet med våren, det finns så många goda recept att testa. Några av mina allra bästa rabarberrecept har jag samlat ihop i detta inlägget, kanske har ni testat något av recepten innan eller kanske hittar ni något nytt ni vill testa. Det hoppas jag ♥

Receptet som ligger som nummer 6 i länklistan, det som kallas ” mjuk rabarberkaka ” är ett mycket populärt recept som delats flitigt på facebook. Missa inte det.

Klicka på länkarna nedan för att komma till 12 riktigt bra recept med rabarber

.

12 recept med rabarber

 1. Rabarberkaka
 2. Rabarberpaj med smuldeg med kokos
 3. Rabarberpaj med knäckigt täcke
 4. Rabarberflarn
 5. Rabarbermuffins med vit choklad
 6. Mjuk rabarberkaka (ett av mina mest populära recept)
 7. Rabarberkräm
 8. Rabarberpaj med enkel smuldeg
 9. Rabarbermuffins
 10. Rabarberkladdkaka
 11. Världens godaste rabarberpaj
 12. Rabarbergrottor

.

Lycka till med de recept ni testar 😀

 1. Barbro skriver:

  Har skrivit här men ser det inte.Konstigt.

  1. Hej, Barbro. På denna nya sidan måste jag godkänna alla kommentarer innan de publiceras, under helgen har jag inte haft möjlighet att göra det men nu har jag gått igenom allt och godkänt det som inte klassas som skräppost. Ha det gott!

 2. Barbro skriver:

  Längtar också efter dom första rabarberna så man göra en paj eller baka frallor.
  Kram och tack för alla goda recept som du delar med dej av.
  Ps har tipsat många vänner din sida och dom som jag gillar den Ds

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..