ANNONS

After Eight kladdkaka

/
AFTER EIGHT KLADDKAKA – Bakas gärna dagen innan servering.
.
.
.
Recept
  • 100 g smör
  • 12 rutor After Eight (+18 st till topping)
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1,5 tsk bakpulver
 .
Gör så här:
  1. Smält smör. Rör ner 12 After Eight och låt dem smälta.
  2. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner After Eight blandningen.
  3. Blanda ihop vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i smeten.
  4. Grädda i smord springform Ø ca 24 cm mitt i ugnen 175° i 18 min. Tag ut ur ugnen. Täck med 18 After Eight
  5. Grädda igen 175° i 3 min. Bred ut de smälta After Eight plattorna. Låt stelna i kylen.

Tag fram kladdkakan i rumstemperatur 5 min innan servering. Servera med vispad grädde.

För fler bilder på kladdkakan – KLICKA HÄR

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00