ANNONS

After Eight kladdkaka

/
AFTER EIGHT KLADDKAKA – En favorit bland alla kladdkakor
.
Klicka på länken för fler kladdkakor – 30 recept på kladdkaka
.
Recept
  • 100 g smör
  • 12 rutor After Eight (+18 st till topping)
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1,5 tsk bakpulver
 
Gör så här:
  1. Smält smör. Rör ner 12 After Eight och låt dem smälta.
  2. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner After Eight blandningen.
  3. Blanda ihop vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i smeten.
  4. Grädda i smord springform Ø ca 24 cm mitt i ugnen 175° i 18 min. Tag ut ur ugnen. Täck med 18 After Eight
  5. Grädda igen 175° i 3 min. Bred ut de smälta After Eight plattorna. Låt stelna i kylen.

Tag fram kladdkakan i rumstemperatur 5 min innan servering. Servera med vispad grädde.

För fler bilder på kladdkakan – KLICKA HÄR

Lycka till alla ni som vill baka denna fantastiska kladdkaka med minsmak 😛 Jag bakar den varje Jul och Påsk

Följ mig även här: FACEBOOK & INSTAGRAM

bakbloggare-svenska

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00