After Eight kladdkaka
AFTER EIGHT KLADDKAKA
Följ länken för fler kladdkakor – 30 recept på kladdkaka
Recept
- 100 g smör
- 12 rutor After Eight (+18 st till topping)
- 2 ägg
- 2 dl strösocker
- 2,5 dl vetemjöl
- 4 msk kakao
- 1,5 tsk bakpulver
Gör så här
- Smält smör. Rör ner 12 After Eight och låt dem smälta.
- Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner After Eight blandningen.
- Blanda ihop vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i smeten.
- Grädda i smord springform Ø ca 24 cm mitt i ugnen 175° i 18min.Tag ut ur ugnen. Täck med 18 After Eight
- Grädda igen 175° i 3 min. Bred ut de smälta After Eight plattorna. Låt stelna i kylen. Tag fram kladdkakan i rumstemperatur 5 min innan servering. Servera med vispad grädde.
Här hittar ni fler tips till jul – 25 SÖTA JULRECEPT
Hitta snabbt utan bilder – Lista med kladdkakor och en Lista med godis och godiskakor
0
34