After Eight kladdkaka

AFTER EIGHT KLADDKAKA
Baka gärna kladdkakan dagen innan servering
.
.
Recept
  • 100 g smör
  • 12 rutor After Eight (+18 st till topping)
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1,5 tsk bakpulver
 .
Gör så här:
  1. Smält smör. Rör ner 12 After Eight och låt dem smälta.
  2. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner After Eight blandningen.
  3. Blanda ihop vetemjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i smeten.
  4. Grädda i smord springform Ø ca 24 cm mitt i ugnen 175° i 18 min. Tag ut ur ugnen. Täck med 18 After Eight
  5. Grädda igen 175° i 3 min. Bred ut de smälta After Eight plattorna. Låt stelna i kylen.

Tag fram kladdkakan i rumstemperatur 5 min innan servering. Servera med vispad grädde.

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

LOADING..