ANNONS

Vinbärskaka

/

KLADDIG VINBÄRSKAKA – Smeten rörs ihop i en kastrull

Här hittar ni en till VINBÄRSKAKA

.

Recept

  • 125 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl riven kokos
  • 2 dl röda vinbär
.
.
Gör så här:
  1. Smält smör i en stor kastrull.
  2. Blanda ner strösocker och sedan ägg.
  3. Rör ner vetemjöl, vaniljsocker och kokos.
  4. Bred ut smeten i smord springform Ø ca 24 cm. Strö över vinbär
  5. Grädda mitt i ugnen 175° i ca 25 min. Serveras kylskåpskall med tex. vispad grädde.
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00