ANNONS

Frysa banan

/
frysa in banan

Hej vänner ♥ Att frysa banan går jättebra, det gör jag ofta. När jag fryser banan så skivar jag bananerna och lägger skivorna på ett bakplåtspapper. Bakplåtspappret har jag först lagt på ett hårt underlag tex. en bricka. Sedan ställer jag in brickan i frysen. Bananerna blir då styckfrysta.

Sedan går det att enkelt att packa fryst banan i påsar utan att skivorna fastnar i varandra. Melwin äter gärna bananskivor direkt från påsen i frysen. Fryst banan är som nyttigt godis. Väldigt gott. Jag använder ofta skivad banan i smoothie, det mättar bra och smakar sött. Testa gärna att använda fryst banan i en smoothie med mango

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00