ANNONS

Kassler med chilisås och pesto

/

KASSLER MED CHILISÅS OCH PESTO (ca 4 port)

.

Recept

  • 500 g kassler
  • 2 tomater
  • 2 dl creme fraiche 34%
  • 1 dl vispgrädde
  • 0,5 dl chilisås
  • 1 tsk sambal oelek
  • 0,5 dl grön pesto

Topping: Riven ost

.

Gör så här:

  1. Putsa och skiva kassler. Skiva tomater. Varva i en brödform (eller annan liten ugnsform)
  2. Vispa ihop creme fraiche, vispgrädde, chilisås och sambal oelek. Häll över kasslern.
  3. Bred ut pesto på kasslern och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen 225° i ca 20 min.

.

Servera med tex. jasminris och sallad

Såsen hälls över kassler och tomatskivor som ligger på rad i en brödform

På kasslerskivorna som sticker upp över såsen breder du ut grön pesto. Toppa sedan med riven ost.

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00