ANNONS

Räkpaj

/

r_kpaj (1) (2)

RÄKPAJ

Laga även en mycket god RÄKPASTA

Fyllning
  • 1 knippe dill
  • 300 g skalade räkor (ca 1 kg oskalade räkor )
  • 4 dl gräddfil
  • 1 ägg
  • 200 g riven ost
  • 1,5 tsk citronpeppar

Pajdeg 150 g smör, 3,5 dl vetemjöl, 2 äggulor, 1 tsk kallt vatten och 1 nypa salt

Gör så här:
  1. Pajdeg : Arbeta ihop pajdegen. Tryck ut i en pajform. Grädda mitt i ugnen 200° i 10 min.
  2. Fyllning : Hacka dill. Lägg dill och räkor i pajskalet.
  3. Vispa ihop gräddfil, ägg, ost och citronpeppar och häll över räkorna.
  4. Tillaga mitt i ugnen 200° i ca 40 min. 

Servera räkpajen pajen ljummen med tex. VITLÖKSSÅS

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00