ANNONS

Frysta pajer

/
pajer

Hej alla mina bloggkompisar ♥ Här ser ni några pajer som är klara för att hoppa in i frysen. Visst är det skönt med färdigmat ibland när tiden är knapp. Och den kan man ju göra själv. Att frysa pajer i portionsformar går jättebra.

Denna gången gjorde jag ost och skinkpaj och i några av pajerna petade jag ner lite grön paprika också. Jag har använt mig av DETTA RECEPTET

Mina aluminiumformar har en storlek på Ø 18 cm. Kanterna är 2 cm höga. Receptet i länken ovan är lagom till 3 st sådana formar. Korta ner gräddningstiden till ca 30 min när ni gör ost och skinkpajen i portionsformar.

När pajerna svalnat fryser ni in dem i fryspåsar. Ett tips är att skära ett snitt genom pajen innan ni fryser in den så går det lätt att tina en halv paj om så önskas. Lycka till!

Hitta snabbt utan bilder – Lista med matpajer

frysta ostpajer
  • RECEPTSAMLING
  • FACEBOOK & INSTAGRAM
0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00