ANNONS

Klyftpotatis

/

klyftpotatis (3)

KLYFTPOTATIS (1 kg)

Gör även mycket god CRASHED POTATOES

Recept

  • 1 kg fast potatis
  • Rapsolja
  • Salt och vitpeppar

Gör så här:

  1. Skala potatis. Skär i klyftor. Skölj i vatten (det tar bort stärkelsen och gör att inte potatisen fastnar i plåten) Torka av potatisklyftorna med en kökshandduk.
  2. Vänd potatisen i valfri mängd rapsolja på ugnsplåten.
  3. Tillaga mitt i ugnen 225° i ca 30 min (tills potatisen är genommjuk)

Efter halva tiden kan ni röra runt klyftorna. Salta och peppra.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00