ANNONS

Currysås

/
currysås (1)

CURRYSÅS (ca 5 dl)

Currysås är gott till en kycklingrätt – TIPS HÄR

Recept

  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • ca 1,5 msk curry
  • 3 dl vispgrädde
  • Maizena redning
  • 2 msk smör
  • Salt

Gör så här:

  1. Låt buljongtärningen smälta i kokande vatten.
  2. Rör ner curry och vispgrädde. Koka upp igen.
  3. Rör ner redning i den kokande såsen. Tillsätt redning tills såsen har önskad konsistens.
  4. Lägg i smör så det smälter. Rör om och smaka av med lite salt. Låt currysåsen småputtra en stund innan servering.

Hitta utan bilder – Lista med stuvning, såser och röror

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00