Currysås

currysås (1)

CURRYSÅS (ca 5 dl)

 

Recept

  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • ca 1,5 msk curry
  • 3 dl vispgrädde
  • Maizena redning
  • 2 msk smör
  • Salt
.
Gör så här:
  1. Låt buljongtärningen smälta i kokande vatten.
  2. Rör ner curry och vispgrädde. Koka upp igen.
  3. Rör ner maizena redning i den kokande såsen. Tillsätt redning tills såsen har önskad konsistens.
  4. Lägg i smör så det smälter. Rör om och smaka av med lite salt.
  5. Låt currysåsen småputtra en stund innan servering.

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..