ANNONS

Currysås

/

currysås (1)

CURRYSÅS (ca 5 dl)

Currysås är gott till en kycklingrätt – TIPS HÄR

Recept

  • 2 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • ca 1,5 msk curry
  • 3 dl vispgrädde
  • Maizena redning
  • 2 msk smör
  • Salt
Gör så här:
  1. Låt buljongtärningen smälta i kokande vatten.
  2. Rör ner curry och vispgrädde. Koka upp igen.
  3. Rör ner maizena redning i den kokande såsen. Tillsätt redning tills såsen har önskad konsistens.
  4. Lägg i smör så det smälter. Rör om och smaka av med lite salt.

Låt currysåsen småputtra en stund innan servering.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00