ANNONS

Saffranskladdkaka

/

saffranskladdkaka (2)
SAFFRANSKLADDKAKA – Beskrivning på frostade äpplen HÄR

Recept
1 paket saffran (0,5 g)
100 g vit choklad
100 g smör
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
.
Gör så här:
Kavla på saffranspåsen. Bryt vit choklad i bitar. Smält ihop choklad och smör över vattenbad. Rör ihop ägg, strösocker, vetemjöl och vaniljsocker. Blanda ner chokladblandningen. Rör i saffran. Grädda i smord springform Ø ca 24 cm. Mitt i ugnen 175° i ca 20 min
.
Servera saffranskladdkakan kylskåpskall med tex. varma hallon och vispad grädde.
0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00