ANNONS

Tryffel med apelsinsmak och mörk choklad

/
julgodis (11)

TRYFFEL MED APELSINSMAK (ca 15 st)

För fler tips på julgodis – KLICKA HÄR

Recept

  • 200 g marabou apelsinkrokant
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk honung
  • 25 g smör

Rullas i : 100 g mörk choklad

Gör så här

  1. Bryt apelsinchoklad i bitar. Smält ihop med de övriga ingredienserna över vattenbad.
  2. Rör runt blandningen till en slät tryffel. Låt stå i rumstemperatur i 30 min. Rör om. Ställ in i kylen i 3 timmar (eller längre tex. under natten)
  3. Bryt mörk choklad i bitar. Smält över vattenbad.
  4. Forma tryffeln till kulor. Doppa dem i den smälta chokladen. Använd tex. två gafflar. Dekorera med en strösselkula om så önskas. Lägg tryffelkulorna i små formar eller låt stelna på bakplåtspapper. Förvara i kylen.

Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor

julgodis-marabou apelsinsmak
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00