ANNONS

Ugnsrostade morötter och palsternackor

/
Ugnsrostade morotter 3

UGNSROSTADE MORÖTTER OCH PALSTERNACKOR

Jag använder inga exakta mått.

Recept

  • Morötter
  • Palsternackor
  • Olivolja
  • Vitpeppar
  • Flingsalt

Gör så här

  1. Skala valfri mängd morötter och palsternackor. Dela dem i stavar (se bild) Lägg stavarna i ugnsform.
  2. Ringla över rikligt med olivolja. Peppra. Blanda runt. Strö över flingsalt.
  3. Ställ in i ugnen tills morötterna och palsternackorna är mjuka. 225° i 30-40 min. Vänd runt. Salta och peppra om så önskas efter ca 15 min. Storbiff som syns i bilden hittar ni HÄR

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00