After Eight Chokladbollar
AFTER EIGHT CHOKLADBOLLAR
Antal beror på hur stora ni gör chokladbollarna
Följ länken för fler småkakor – 40 recept på småkakor
Recept
- 100 g rumsvarmt smör
- 1 dl strösocker
- 1 dl vispgrädde
- 0,5 msk vaniljsocker
- 3/4 dl kakao
- Ca 7 dl havregryn
- 1 litet paket After Eight (200 g)
Gör så här
- Dela smör i bitar. Elvispa ihop allt utom After Eight. Kör smeten tills havregrynen blir finfördelade 5-10 min.
- Smält After Eight över vattenbad. Vispa in smält After Eight i chokladbollssmeten.
- Ställ i kylen tills det går att rulla bollar (ca 1 timme) Rulla ut bollar och vänd i pärlsocker.
Tips! Om det är svårt att få pärlsockret att fästa: Pensla bollarna med lite vatten innan ni vänder dem i pärlsocker.
Fler chokladbollsrecept – 11 recept på chokladbollar
Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor och en Lista med småkakor