ANNONS

After Eight Mintchokladmousse

/

after eight mousse (5)

AFTER EIGHT MINTCHOKLADMOUSSE (6 port)

Ett topprecept som jag fått av min mamma 😀

Baka även en enkel AFTER EIGHT CHEESECAKE

Recept

  • 1+2 dl vispgrädde
  • 100 g mörk choklad
  • 10 plattor After Eight
Gör så här:
  1. Koka upp 1 dl grädde under omrörning. Drag kastrullen åt sidan. Bryt mörk choklad i bitar. Rör ner after eight och choklad i grädden (tills det smält) Låt svalna i rumstemperatur.
  2. Vispa upp 2 dl vispgrädde. Vänd ner grädden i chokladblandningen (blanda väl eller ojämnt så att moussen blir marmorerad)
  3. Fördela ut After Eight mousse i 6 st glas. Låt stelna i kylen 1 timme eller längre (tex under natten)

Dekorera med tex, hyvlad choklad eller vispad grädde och After Eight på toppen.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00