Halloncheesecake
HALLONCHEESECAKE – Enkel cheesecake med sylt
Hitta utan bilder – Lista med cheesecake, glassås & glass
Fyllning
- 200 g färskost
- 1 dl florsocker
- 3 dl vispgrädde
- 2 dl hallonsylt
Botten : 75 g smör och 18 digestivekex
Gör så här
- Botten : Smält smör. Krossa digestivekex (använd tex. mortel) Blanda ihop smält smör och kex. Tryck ut i botten på en springform Ø ca 24 cm.
- Fyllning : Rör ihop färskost och florsocker.
- Vispa grädden ganska hårt. Blanda ihop med färskostblandningen. Rör ner sylt.
- Bred ut fyllningen över digestivebotten. Ställ in i frysen i minst 3 timmar. Gärna längre. Låt tina lite innan servering (20-30 min) Dekorera ev. med hallon.
Hitta mer utan bilder – Lista med bär och rabarber
0