ANNONS
Integritet på Tailsweep

Halloncheesecake

/

HALLONCHEESECAKE – Enkel cheesecake med sylt

Hitta utan bilder – Lista med cheesecake, glassås & glass

Fyllning

  • 200 g färskost
  • 1 dl florsocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl hallonsylt

Botten : 75 g smör och 18 digestivekex

Gör så här

  1. Botten : Smält smör. Krossa digestivekex (använd tex. mortel) Blanda ihop smält smör och kex. Tryck ut i botten på en springform Ø ca 24 cm.
  2. Fyllning : Rör ihop färskost och florsocker.
  3. Vispa grädden ganska hårt. Blanda ihop med färskostblandningen. Rör ner sylt.
  4. Bred ut fyllningen över digestivebotten. Ställ in i frysen i minst 3 timmar. Gärna längre. Låt tina lite innan servering (20-30 min) Dekorera ev. med hallon.

Hitta mer utan bilder – Lista med bär och rabarber

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00