ANNONS

Halloncheesecake

/

halloncheesecake (3)

HALLONCHEESECAKE – Enkel cheesecake med sylt

Följ länken för fler cheesecake – Alla recept på cheesecake

Fyllning

  • 200 g färskost
  • 1 dl florsocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl hallonsylt

Botten : 75 g smör och 18 digestivekex

Gör så här:

  1. Botten : Smält smör. Krossa digestivekex (använd tex. mortel) Blanda ihop smält smör och kex. Tryck ut i botten på en springform Ø ca 24 cm.
  2. Fyllning : Rör ihop färskost och florsocker.
  3. Vispa grädden ganska hårt. Blanda ihop med färskostblandningen. Rör ner sylt.
  4. Bred ut fyllningen över digestivebotten. Ställ in i frysen i minst 3 timmar. Gärna längre. Låt tina lite innan servering (20-30 min) Dekorera ev. med hallon.

.

Klicka på länken för fler godsaker – Kategori SÖTT

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00