Oscar och semlemuffins

Hej alla! Hoppas att ni orkar vänta på mig, jag vill så mycket men hinner så lite just nu. Att knåpa ihop nya recept är knepigt värre. Oscar är nummer ett, så är det men när vi kommer in i bättre rutiner räknar jag med att jag ska kunna utnyttja tiden bättre så att jag även hinner med att fylla på med nytt bloggmaterial. När ni söker efter recept som redan finns här på bloggen så tycker jag själv att det funkar väldigt bra att på google skriva Edith och sedan det man söker efter. Tex. om ni vill baka kladdkaka så skriver ni Edith kladdkaka på google och väljer bilder som sökresultat. Det kan tänkas att det kommer upp träffar som leder till min gamla blogg då men det spelar ju ingen roll tänker jag så länge ni hittar receptet som ni söker efter. Jag måste även få berätta att min äldsta tjej Wilma klarade sitt körkort idag. Så himla stolt är jag över henne. Ikväll var vi ute och åkte en sväng och det gick så bra. Nu går hon sista terminen på gymnasiet och till hösten börjar hon högskola. Spännande!

Nu börjar vi bli sugna på semlor eller hur!! Mina semlemuffins är väldigt populära här på bloggen RECEPT HÄR testa dem, superenkla att baka och väldigt goda 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..