ANNONS

Dillkyckling

/

dillkyckling (1)

DILLKYCKLING (5-6 port)

Laga även en KYCKLING I SÅS MED OREGANO

Recept

  • 1 kg kycklingfiléer
  • Salt och vitpeppar
  • 3 dl vatten
  • 1 dl creme fraiche (34%)
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 2 dl vispgrädde
  • maizena redning (BILD)
  • 1 dl hackad dill
  • Pressad citron
Gör så här
  1. Skär kycklingfiléer i bitar. Fräs dem i smör i en kastrull (eller stor stekpanna) Salta och peppra.
  2. Hetta upp vatten och creme fraiche. Låt buljongtärningarna smälta ner. Rör ner vispgrädde. Låt småputtra i ca 10 min. 
  3. Red såsen med maizena till lagom konsistens. Rör ner hackad dill. Smaka av med citron, salt och vitpeppar. Servera dillkyckling med tex. kokt potatis, broccoli och kokta morötter.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kyckling

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00