ANNONS

Torskfilé med mjukostsås

/

torsk (6)

TORSKFILÉ MED MJUKOSTSÅS (ca 3 port)

Testa även att laga supergoda FISKBIFFAR

Recept
  • 400 g torskfilé
  • Salt och vitpeppar
  • 2-3 dl creme fraiche
  • 200 g räkost
  • 0,5 dl hackad dill
  • Citron
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 dl riven ost

Gör så här:
  1. Lägg den tinade (eller färska) torskfilén i en ugnsform. Salta och peppra.
  2. Blanda ihop creme fraiche, räkost och dill. Smaka av med salt, vitpeppar och färskpressad citron. Häll blandningen över torsken.
  3. Strö över strimlad chilifrukt och riven ost. Tillaga mitt i ugnen 200° i 25-30 min.

Servera denna goda torskrätt med tex. ris och sallad

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00