ANNONS

Rostad paprika

/
rostad paprika (1)

ROSTAD PAPRIKA – På bilden ser ni Ludwig ♥

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

Beskrivning

  1. Dela paprikor i halvor. Gröp ur innehållet.
  2. Lägg paprikahalvorna i en ugnsform.
  3. Rosta dem långt upp i ugnen i 250° När paprikaskalet börjat svartna och fått blåsor är de klara. Det ta ca 15 min.
  4. Låt paprikahalvorna svalna i en ihopknuten plastpåse, ca 15 min. Drag därefter bort skinnet och strimla paprikan.

Gott till det mesta. Paprikan blir söt i smaken och passar extra bra tillsammans med tex. vitlök, fetaost, oliver, pinjenötter och ruccolasallad.

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00