Kyckling

Nedan hittar ni mina kycklingrecept – Klicka på bilden eller länken över varje bild

*

Kyckling med mango chutney

Kyckling i vitlökssås

Currykyckling

Kycklingfilé med rosépepparsås

Världens godaste kycklingrätt

Flämtande uttern

Pasta med kyckling och pesto

Kycklingpaj med bacon

Kyckling med currysås

Kyckling med vitost

Pestokyckling

Kyckling i sambalsås

Flera av er läsare har haft önskemål om ett enklare sätt att hitta recepten. Jag har klurat på detta och nu satt igång ett arbete med att göra det lättare att hitta här i bloggen. Som ni vet så har jag ju en liten kille här i familjen som tar och måste få ta mycket av min tid så detta arbetet kommer jag hålla på med lite då och då medan han sover. Recept som har de gamla bilderna med kollage kommer jag inte att lägga in här utan de hittar ni i gamla bloggen.

När allt är klart kommer jag att berätta hur ni ska göra för att hitta, så länge kan ni besöka mina kycklingrecept genom att klicka på bilden eller på länken som finns över varje bild här ovan.

*

För fler recept Följ mig på Facebook HÄR  och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..