ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oscar smakar på majskrokar

/

Hej vänner. Jag skulle ju leta efter fler leksaker till Oscar. Jag hittade en Herr Nilsson. Mellan Ludwig som är mitt 5:e barn och Oscar som är 6:e barnet är det 5 år. Nu när jag hittat pippigrejer kommer jag ihåg att Ludwig var inne i en pippiperiod ett tag när han var liten.

Ett fint sjörövarskepp ska det finnas någonstans med, det måste jag också leta efter.

Här gör Pippi och Herr Nilsson Oscar sällskap i gåstolen. Rufsig frisyr har hon Pippi och en ful fläck på armen, tror ni man kan få bort den? Kanske kan jag slänga in henne i tvättmaskinen?

Idag har Oscar smakat på majskrokar för första gången. Jag ser nu på bilden att det står majskorvar på påsen men vi kallar dem för majskrokar. Det tyckte han var väldigt smaskigt och kul att äta själv.

Majskroken smälter i munnen så det går bra att ge till små barn utan att de sätter i halsen. Ett minus är att det blir kladdigt. Använd hellre en bumbostol än en gåstol när ni bjuder era småttingar på majskrokar. Bumbostolen är lätt att rengöra.

Så här ser majskroken ut. Och så in i munnen…

Go och glad kör Oscar vidare i sin gåstol.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00