Vad är en Bumbostol

Vad är en Bumbostol egentligen? Igår tipsade jag ju er om att låta de små sitta i en Bumbostol när de äter majskrokar. Jag fick efter det frågan om vad det är för stol, klumpigt av mig. Har man inte små barn så håller man säkert inte koll på denna stolen som just är för små barn. Jag vet inte riktigt från vilken månad den rekommenderas men den funkar bra från ganska låg ålder. Det jag gillar bäst med denna stolen är att den är så lätt att rengöra och att den går sätta mitt på bordet eller på vilken plan yta som helst. Snygg är den inte men stabil och bra.

Gåstolen används flitigt här hemma också, jag tycker att den funkar bra att använda vid 5-6 månaders ålder. Oscar har traskat runt en hel del i gåstolen här hemma nu så de flesta sockorna ser ut så här. Snart tittar nog lilla tån ut 😀

När jag skulle skriva detta blogginlägget så tog jag med mig Oscar och Bumbostolen till mitt skrivbord där datorn står. Samtidigt som jag redigerade bilder kunde jag enkelt busa lite med honom också. Samma sak gör jag när jag lagar mat. Istället för att han ska sitta i till exempel babysittern på golvet så sittar han i Bumbostolen på diskbänken, stolen har bälte och jag håller koll på honom hela tiden så att han sitter säkert.

Avslutar detta inlägget med en bild på mig och Ludwig. Vi har tävlat mot varandra på löparbandet, en är genomsvettig och förlorade, en är pigg och glad och vann. Ja, Ludwig vann. Fanny brukar använda löparbandet en hel del eftersom hon tränar löpning inom fotbollen. Det var därför vi köpte det. Och när vi nu har det där bandet, som typ kostade skjortan så är det ju lika bra att använda det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..