ANNONS

Yoump i Jönköping

/

Hej. Trampolinparken Yoump har kommit till Jönköping 😀

I tisdags fyllde Melwin 10 år. Vi firade med paket, glass, filmkväll och godis. Melwin valde film, Scooby doo blev det. Som present fick han ett besök på Yoump så idag åkte vi dit.

Mycket uppskattat blev det eftersom han längtat efter att få testa den nya trampolinparken

Fanny passade på att ta bilder med sin telefon. Det stod skyltar på väggarna där besökarna tipsades om att visa sina bilder på sociala medier så det är helt okej att fota inne i trampolinparken.

Många trampoliner fanns det och allt kändes nytt och fräscht i glada färger. En stor vägg som man kunde klättra upp på och hoppa ner ifrån.

En hoppare i taget på varje trampolin det var en regel för att undvika skador.

En kille som jobbade på Yoump visade Melwin lite nya volter som han testade. En dubbel backflipp och en dubbel framåtvolt blev det.

Hemma går Melwin på Parkour så det här gillade han verkligen. Volter, hoppa högt och klättra är det bästa han vet. Och fotboll, det är är de sporter han håller på med.

På Yoump betalar man per timme, en timme räcker gott och väl. Jag lovar att barnen är trötta efter en timme där inne. Lagom länge för en otålig mamma att vänta med så det här tyckte jag var perfekt.

Tilde och Fanny har tagit sig högt upp. Under dem finns en stor tjock madrass att hoppa ner på.

Tilde och Fanny hade lika roligt som Melwin och Ludwig så Yoump passar för alla åldrar. Bara man tycker det är kul att hoppa.

Tyvärr kunde inte Wilma följa med men jag är säker på att även hon som är 18 år hade haft lika roligt hon med. Det får bli fler besök så att även hon kan få testa trampolinparken

Melwin har redan planerat att han ska åka dit snart igen.

Många barn var det där men de hann hoppa mycket ändå. Det fanns alltid någon trampolin som inte var så många hoppare på. Bara att ställa sig i en kort kö och vänta på sin tur.

Härliga mjuka kuddar landade de i när de gjorde volter. Hur många som helst som de sjönk ner i när de landade.

Av Melwin som var födelsedagsbarnet får Yoump allra högsta betyg.

Jag tycker att det var dyrt, vi gick in på drop in och då kostade det 160 kr för en timme per barn. Jag var där med 4 barn. Varje barn behövde även köpa speciella strumpor som man måste använda i trampolinparken och de kostade 30 kr per styck.

För att få ner priset kan man boka hopptid online då kostar det 150 kr per timme. Har man redan specialstrumporna så behöver man inte köpa det.

Spara strumporna om ni planerar att åka dit flera gånger. Bortsett från priset så ger jag också Yoump ett högt betyg för barnen har verkligen roligt där.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00