ANNONS

Ostbröd i springform

/

OSTBRÖD I SPRINGFORM

Baka även OSTFYLLDA VALLMOFRALLOR

Recept

  • 2 dl mjölk
  • 1/4 paket jäst (12 g)
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 100 g riven ost
  • ca 5 dl vetemjöl

Topping : Ägg och riven ost

Gör så här

  1. Värm mjölk till fingervarmt (37°) Lös upp jästen med mjölken. Arbeta in de övriga ingredienserna.
  2. Tryck ut degen i en pappersklädd springform Ø ca 24 cm. Nagga. Låt jäsa under bakduk i 1 timme.
  3. Pensla med uppvispat ägg. Strö på valfri mängd riven ost.
  4. Grädda mitt i ugnen 225° i 20-25 min.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med övriga bröd och en Lista med fyllda och smaksatta bröd

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00