ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mintgrön bil

/

Hej vänner. Vi har fått ett nytt behov i familjen. Vi har länge klarat oss med en sjusitsig bil, alla har fått plats och den bilen har räckt till för det vi har velat göra. Men nu ser det annorlunda ut.

Oscar har kommit, vi är nu 8 stycken i familjen.

Wilma har tagit körkort och inom de närmsta åren så ska både Tilde och Fanny börja övningsköra. Som fotbollsföräldrar till två barn blir det även mycket skjutsande till träningar och matcher. Vi behövde helt enkelt en till bil. En liten okomplicerad bil. Så nu står den här utanför köksfönstret, vår nya lilla bil. Mintgrön och fin 😀

Jag ska försöka knäppa av lite fler bilder av bilen vid ett annat tillfälle. När vi hade hämtat bilen hos bilhandlaren igår så passade vi på att handla på vägen hem.

Jag var så nöjd och glad över bilköpet så en liten bukett rosor liksom bara slank ner i kundvagnen, den fick följa med hem.

En enkel liten bukett för att fira lite, det känns trevligt att ha på bordet i matsalen.

Har ni testat att göra mjölkchokladfudge än förresten?

Min syster kom förbi en sväng samma dag som jag skurit upp fudgen. Hon fick med sig några bitar hem.

Sedan fick jag ett meddelande från henne som gjorde mig så glad 😀

Veronica gör mycket julgodis varje år.

Hon är utbildad konditor så det kändes extra kul att hon tyckte om mjölkchokladfudgen.

Betyget 10 bättre än så kan det knappast bli.

När Veronicas sambo Anton smakat fick jag detta meddelandet. Så glad blev jag.

Jag önskar er alla en solig och fin dag. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00