ANNONS

Fisksås

/

fisksås (2)

FISKSÅS ( ca 5 dl färdig sås )

Recept

  • 3 dl creme fraiche (34 %)
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl vatten
  • ca 1 dl hackad gräslök
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • Salt och vitpeppar
  • Maizena redning  BILD
Gör så här:
  1. Koka ihop alla ingredienser till såsen under omrörning. När fiskbuljongen smält smakar du av med salt och peppar.
  2. Rör ner maizena redning tills såsen blir så tjock du önskar.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00