ANNONS

Rabarberpaj med enkel smuldeg

/

rabarberpaj (6)

RABARBERPAJ MED ENKEL SMULDEG

Här finns fler RECEPT MED RABARBER

Recept

  • 500 g rabarber (ca 1 liter)
  • 1,5 dl strösocker
  • 1 msk potatismjöl
  • 100 g smör
  • 2 msk strösocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
.
Gör så här:
  1. Skala rabarber (om de har tjockt skal) Skär i bitar (ca 1 cm)
  2. Blanda rabarber med strösocker och potatismjöl. Fördela ut i en pajform.
  3. Smält smör i en kastrull. Drag kastrullen åt sidan. Blanda ner strösocker, vetemjöl och havregryn. Smula blandningen över rabarberbitarna.
  4. Grädda mitt i ugnen 225° i ca 20 min. Servera rabarberpajen med tex. vaniljvisp
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00