Rabarberpaj med enkel smuldeg

RABARBERPAJ MED ENKEL SMULDEG
Här finns fler RECEPT MED RABARBER
Recept
- 500 g rabarber (ca 1 liter)
- 1,5 dl strösocker
- 1 msk potatismjöl
- 100 g smör
- 2 msk strösocker
- 1,5 dl vetemjöl
- 1,5 dl havregryn
Gör så här
- Skala rabarber (om de har tjockt skal) Skär i bitar (ca 1 cm)
- Blanda rabarber med strösocker och potatismjöl. Fördela ut i en pajform.
- Smält smör i en kastrull. Drag kastrullen åt sidan. Blanda ner strösocker, vetemjöl och havregryn. Smula blandningen över rabarberbitarna.
- Grädda mitt i ugnen 225° i ca 20 min. Servera rabarberpaj med tex.vaniljvisp
Hitta snabbt utan bilder – Lista med söta pajer och tårtor och en Lista med bär och rabarber

0