Konfirmationstårta

Här har vi den fina konfirmationstårtan som jag berättade om igår. Min syster, alltså Tildes moster är så duktig på att göra fina tårtor och den här tårtan gjorde Tilde tillsammans med henne. Citron och lakritsfyllning hade de i den. Supergott! Dagarna springer verkligen iväg just nu, sex barn i familjen och alla (till och med Oscar) har tider och aktiviteter som ska passas. Det är roligt men det är stressigt och jag är så rädd att jag ska missa något viktigt. Och så vill jag gärna hinna med lite i trädgården också, där tar sig ogräset fram med dunder och brak överallt. Alltså hjälp var kommer allt ogräset ifrån? Kirskål har tagit sig in från grannens kompost, hur stoppar jag det? Måste googla lite om ogräs ikväll när jag lägger mig.

Imorgon är det en spännande dag för Ludwig. Det är välkomnandedagen i skolan. Då ska han vara några timmar i skolan på förmiddagen och träffa sina klasskompisar som han ska gå med i förskoleklassen till hösten. Och så fröken ska han också träffa förstås. Jag kommer att vinka av honom när fröken kommer och möter honom och kompisarna i kapprummet, så jag ska inte vara med. Det är väldigt stort, särskilt för Ludwig som är hemmabarn och har då alltså inte gått i förskola. Det kommer säkert att gå bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..