ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skolavslutning

/

Igår hade Tilde och Fanny skolavslutning, Tilde slutade 8:an och Fanny slutade 7:an. Melwin har också haft skolavsluting, han slutade 3:an.

Bilderna i detta inlägget kommer från Melwins avslutning. Här kommer barnen från flera olika klasser in på ett långt led, de är på väg ner mot scenen för att sätta sig på bänkarna som finns utställda allra längst fram precis framför scenen. Det var en ganska kall skolavslutning detta året.

Här kikar Melwin fram ur ledet när han går förbi mig. Han går bakom flickan med det långa fina håret.

Mycket folk har samlats. Föräldrar, syskon, släkt och vänner som vill fira in sommarlovet med barnen. På scenen håller rektorn tal.

Precis i mitten av denna bilden ser ni Melwin. Han har en blå stickad tröja. Känner ni kanske igen er när ni ser bilderna?

Detta är samma ställe som Tilde konfirmerade sig. En väldigt vacker plats här i vårat lilla samhälle.

Här har vi Ludwig. Han har hoppat upp på en stor sten. Nästa år kommer han också vara med som skolbarn på avslutningen för till hösten börjar han ju förskoleklass. Idag fick han se fröken som han kommer att ha till hösten, det tyckte han var kul.

Och så var ju Oscar med så klart. Nöjd och glad under ungefär halva skolavslutningen sedan tröttnade han på att sitta i vagnen och ville röra på sig istället.

Här står han själv men håller sig i vagnen för att inte trilla. Efter skolavslutningen blev det tårtkalas hos mormor, det tyckte vi alla var smaskens 😀

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00