Frukost efter studentfirande

Godmorgon med en lyxig frukost. Klockan är drygt 9 och det är bara jag vaken här hemma. Barnen är trötta idag. Vi har haft fullt upp senaste tiden. Fotboll och skolavslutningar och det största av allt! Wilma tog studenten igår. Igår var vi i Jönköping på kulturhuset Spira och firade med henne och klasskamraterna. Ojojoj vilken stämning det var, när studentsången spelades så fick jag bita mig i läppen för att inte brista ut i gråt. Det var så vackert och alla var så fina och glada, de hoppade, dansade, blåste i visselpipor och sjöng. Min kamera är full av bilder så nu tänkte jag passa på att kika igenom dem innan alla vaknar. Eftersom vi har haft knappt om tid till alla vardagssysslor under dessa dagar så gjorde vi det enkelt för oss och köpte hem ett helt gäng med baguetter. Alla i familjen älskar baguetter så det har vi ätit när vi inte hunnit laga mat. Dyrt att köpa men himla smidigt.

Fredrik är ute och cyklar runt vättern just nu. Vätternrundan pågår ju för fullt så igår efter studentfirandet så åkte han upp till Motala. Det var både vägarbeten och en olycka på vägen dit så det tog lite extra tid men fram kom han och kunde hämta ut startbeviset i god tid. Det är 12:e året han är med, så grymt bra gjort!

Här ser ni en bild på hur Wilmas studentskylt såg ut. Nu ska jag äta baguette, dricka juice och redigera bilder. Så fort jag är klar, det är många bilder så det tar lång tid, men när jag är klar kommer några av bilderna att läggas upp här på bloggen. Vi ses snart igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..